Alarm Drenthe.

Beveiligingstechniek uit Meppel

Met een alarm in Drenthe gaat u zorgeloos van huis of werk. Of het nu gaat om camerabeveiliging, brandmelders of alarmsystemen, wij beveiligen op eenvoudige wijze uw hele woning of bedrijfspand. Het zou eigenlijk vanzelfsprekend moeten zijn dat u zich hier veilig voelt, maar dat is het vandaag de dag niet. Wees daarom inbrekers te slim af en geef brand geen kans met een alarm in Drenthe!

Waarom zou u voor ons moeten kiezen?

Hoogwaardig alarm in Drenthe?

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van alarmsystemen in Drenthe en omgeving. Ons aanbod bestaat dan ook uit diverse alarmen van het kwaliteitsmerk DSC. Het is één van de grootste beveiligingsmerken in de Verenigde Staten. Bovendien voldoen onze systemen aan de officiële eisen voor alarmsystemen en verzekeraars. Steeds meer mensen weten ons te vinden. Best logisch, want dankzij onze sterke focus op kwaliteit en service bieden wij voor iedereen een betrouwbaar alarm in Drenthe. De intelligente technologie waarmee onze alarmsystemen zijn uitgerust verzekeren u van optimale veiligheid.

Inbraakpreventie

Een compleet alarmsysteem. Top kwaliteit merken.

Brandmelders

Kwaliteit rookmelders voor uw woning, kantoorpand of winkel.

Camerabeveiliging

Camerabewaking en Live View

Service en onderhoud

Jaarlijkse controle en onderhoud van uw beveiligingssysteem.

Online diensten

Bellen over internet. Betaalbare VoIP producten voor u. Wij laten u verbinden.

Cloud Computing

U betaald voor het daadwerkelijk gebruik, waardoor er flexibiliteit en voorspelbaarheid van IT kosten wordt gerealiseerd. Van Hosted Desktop tot Office 365.

Meer dan het verkopen van alarmsystemen

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen de verkoop van alarmsystemen. Gaat u alarm in Drenthe af? Geen paniek! Er wordt direct verbinding gemaakt met de meldkamer, waar centralisten dag en nacht klaar zitten om het alarm direct op te volgen. Ook voor calamiteiten zijn wij het hele jaar door, 24 uur per dag, bereikbaar. En wist u dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor ICT beveiliging? Van computervirussen tot hacken, wij bieden veiligheid en zekerheid voor zowel bedrijven als particulieren. Dus ook voor u!

Advies op maat voor een alarm in Drenthe

Welk alarm u in Drenthe nodig heeft, is afhankelijk van het doel en de te bewaken oppervlakte. Daarnaast speelt bij brandmelders ook de hoogte van het plafond een belangrijke rol. Hieruit blijkt wel dat het ene alarm absoluut de andere niet is. Laat u daarom goed adviseren. Onze medewerkers weten precies hoe alle elementen van een beveiligingsoplossing optimaal ingezet kunnen worden. Neem voor een advies op maat gerust contact met ons op (onderaan de pagina staan buttons). Wij bieden met een alarm in Drenthe extra zekerheid.

Advies & informatie

Neem contact met ons op voor advies op maat of informatie?