Alarm in Noord Nederland

Hoogwaardig alarm in Noord Nederland

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van alarmsystemen in Noord Nederland. Ons aanbod bestaat dan ook uit diverse alarmen van het kwaliteitsmerken DSC, ATS, Alphavision, Risco, Ajax. Het zijn de van de grootste beveiligingsmerken in de wereld. Bovendien voldoen deze systemen aan de officiële eisen voor alarmsystemen en verzekeraars. Steeds meer mensen weten ons te vinden. Best logisch, want dankzij onze sterke focus op kwaliteit en service bieden wij voor iedereen een betrouwbaar alarm in Noord Nederland. De intelligente technologie waarmee onze alarmsystemen zijn uitgerust verzekeren u van optimale veiligheid.

Met een alarm in Noord Nederland gaat u zorgeloos van huis of werk. Of het nu gaat om camerabeveiliging, brandmelders of alarmsystemen, wij beveiligen op eenvoudige wijze uw hele woning of bedrijfspand. Het zou eigenlijk vanzelfsprekend moeten zijn dat u zich hier veilig voelt, maar dat is het vandaag de dag niet. Wees daarom inbrekers te slim af en geef brand geen kans met een alarm in Noord Nederland!

Meer dan het verkopen van alarmsystemen

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen de verkoop van alarmsystemen. Gaat u alarm in Noord Nederland af? Geen paniek! Er wordt direct verbinding gemaakt met de meldkamer, waar centralisten dag en nacht klaar zitten om het alarm direct op te volgen. Ook voor calamiteiten zijn wij het hele jaar door, 24 uur per dag, bereikbaar. En wist u dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor ICT beveiliging? Van computervirussen tot hacken, wij bieden veiligheid en zekerheid voor zowel bedrijven als particulieren. Dus ook voor u!

Advies op maat voor een alarm in Noord Nederland

Welk alarm u in Noord Nederland nodig heeft, is afhankelijk van het doel en de te bewaken oppervlakte. Daarnaast speelt bij brandmelders ook de hoogte van het plafond een belangrijke rol. Hieruit blijkt wel dat het ene alarm absoluut de andere niet is. Laat u daarom goed adviseren. Onze medewerkers weten precies hoe alle elementen van een beveiligingsoplossing optimaal ingezet kunnen worden.

Neem voor een advies op maat gerust contact met ons op. Wij bieden met een alarm in Noord Nederland extra zekerheid.

Bent u geïnteresseerd of wilt u advies op maat of informatie, neemt u gerust contact met ons op.