Beveiligingssystemen

In het kort: Beveiligingssystemen

Het bedrijfsonderdeel Glowing Solutions B.V. is een bedrijf dat zich richt op particulieren en ondernemers die een alarmsysteem of uitbreiding of verhuizing hiervan nodig hebben.  Daarnaast leveren wij diverse oplossingen omtrent beveiliging, beveiliging van uw computersysteem maar ook van uw huis en kantoor door middel van moderne alarmsystemen en camerabewaking.

Glowing Solutions B.V. staat als VEB-gecertificeerd beveiligingsbedrijf garant voor kwaliteit, vakmanschap en service. Wij bieden een optimale beveiliging tegen een scherpe prijs. 

Op een rij

Alarmsystemen

Een alarminstallatie waarschuwt bij inbraak of brand en heeft een duidelijke toegevoegde waarde voor de veiligheid van een bedrijfspand, winkel of woonhuis.

Video bewaking

Bij de aanschaf van een videobewakingssysteem (CCTV) is het belangrijk om vooraf te bepalen welk object of welke objecten u wilt beveiligen en het hoofddoel ervan.

Toegangssystemen

Effectief toegang verschaffen houdt in dat op een degelijke en functionele manier het in- en uitgaan van personen wordt geregeld.

Intercomsystemen

Een intercomsysteem maakt het mogelijk om op afstand met elkaar te communiceren via een spreek- luisterverbinding en/ of een beeldverbinding. Het intercomsysteem maakt een belangrijk deel uit van de beveiliging van woningen, appartementen en gebouwen.