Alarmsystemen

Wat is een alarmsysteem?

Een alarminstallatie waarschuwt bij inbraak of brand en heeft een duidelijke toegevoegde waarde voor de veiligheid van een bedrijfspand, winkel of woonhuis.
In combinatie met eventuele camerabewaking en doorschakeling naar U zelf of naar een meldkamer kan een alarminstallatie een terecht veilig gevoel geven.

Wat zijn de voorafgaande stappen?

Een modern alarmsysteem laat zich tegenwoordig ook bedienen via een App. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Beveiliging Op Maat (Glowing Solutions) levert gecertificeerde alarminstallaties voor bedrijven, winkels, woningen en scholen. Afhankelijk van de eisen van de verzekeraar kan dit bekabeld of draadloos.

Voorafgaand bekijken wij de locatie voor het opstellen van het beveiligingsplan, we bespreken hierin uw wensen daarna ontvangt u van ons vrijblijvend de offerte. Bij het opstellen van de offerte gaan wij uit van de eisen m.b.t. alarminstallaties zoals deze zijn vastgelegd in de VKRI.
Niet alleen bent u dan gegarandeerd van een goed systeem ook voldoet het systeem aan de eisen van verzekeraars.

Brandbeveiliging

Als gebruiker van een gebouw bent u verantwoordelijk voor de brandveiligheid van het pand. Bij brand is het van cruciaal belang dat iedereen snel in veiligheid gebracht wordt en dat de schade zo veel mogelijk beperkt blijft. Laat daarom een gecertificeerd brandblussysteem installeren en regelmatig onderhouden. Om er zeker van te zijn dat uw brandbeveiligingssysteem aan de gestelde eisen blijft voldoen, moet er periodiek een inspectie plaatsvinden. In sommige situaties is dat zelfs verplicht. Onze systemen zorgen voor optimale brandbeveiliging. Ze zijn van een hoogwaardige en duurzame kwaliteit waardoor ze volledig voldoen aan de wettelijke voorwaarden en regelgeving die op brandbeveiligingssystemen van toepassing zijn.

Wij bieden u:

  • toezicht en tijdige detectie van brand
  • realtime meldingen aan hulpdiensten
  • nauwkeurige  identificatie en weergave van de brandhaard

Bij elke installatie ontvangt u een erkend (onderhouds-)certificaat.

Gerenommeerde merken

Hier komen binnenkort logo’s

Klantenservice

Informeer naar de mogelijkheden en informatie.
Onze medewerkers staan voor u klaar.