Video bewaking

Video bewaking

Bij de aanschaf van een videobewakingssysteem (CCTV) is het belangrijk om vooraf te bepalen welk object of welke objecten u wilt beveiligen en het hoofddoel ervan. Het hoofddoel kan bestaan uit detecteren, herkennen of identificeren. Wilt u bijvoorbeeld personen herkennen, dan is een camera met een scherpe beeldkwaliteit of met een andere lens noodzakelijk. Nadat het hoofddoel is bepaald, komen er ook nog andere keuzemogelijkheden aan de orde die ook van belang zijn:

  • komt de camera binnen of buiten te hangen
  • is er voldoende licht
  • wilt u op afstand mee kunnen kijken
  • kiest u voor analoog of IP
  • wilt u ook via internet of op uw smartphone de beelden kunnen bekijken

Bovenstaande mogelijkheden kunnen wij allemaal voor u realiseren.

Aanbeveling

Het verdient aanbeveling om altijd aan te kondigen dat u een video bewaking heeft en dat mensen worden gefilmd, daarom is het belangrijk dit aan te duiden met stickers. Dit is verplicht en maakt u positie in geval van een rechtszaak of aangifte een stuk sterker, Beveiliging Op Maat (Glowing Solutions) zal altijd uw camerasysteem altijd opleveren inclusief stickers.

Juiste camera

De aanschaf van een videobewakingssysteem is van veel factoren afhankelijk en in de meeste gevallen is het maatwerk. Onze technische specialisten helpen u graag bij uw keuze van het juiste systeem wat afgestemd is op uw wensen en wat aan uw verwachtingen voldoet.

Heeft u al camera’s hangen ? Dan behoeft dat geen probleem te zijn, omdat Glowing Solutions ook ondersteuning kan bieden bij het onderhoud van uw huidige systeem.

Klantenservice

Informeer naar de mogelijkheden en informatie.
Onze medewerkers staan voor u klaar.