Glowing Cloud diensten.

Wat is Glowing Cloud en wat bieden wij aan?

De juiste middelen op het juiste moment. Clouddiensten van Glowing Solutions groeien mee met uw online succes. Haal alles uit uw netwerk applicaties, website, e-mail en databases, Telefonie, etc.  Cloud hosting is een netwerk van servers in datacenters die hun capaciteit bundelen.

Als zich incidenten voordoen met de ene server, vangt een andere dat op. Zonder dat u hier iets van merkt. Ook als het ineens wat drukker wordt op uw website, Servers, of telefoon platform schakelen we zonder problemen extra prestaties bij. En als de storm over is, schakelen wij gewoon weer terug.

Glowing Solutions B.V. is gevestigd in Meppel en staat als VEB-gecertificeerd beveiligingsbedrijf garant voor kwaliteit, vakmanschap en service.

Wij bieden een optimale beveiliging en cloud diensten tegen een scherpe prijs. Wij kunnen u uitstekend helpen in de wijde omgeving van de provincie Drenthe (o.a. Meppel en Hoogeveen) en de regio Zwolle. maar we werken in heel Nederland.

Op onze website vindt u meer informatie over de diensten die wij aanbieden.

Microsoft Office 365

Je Office overal bij de hand Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Office-toepassingen beschik je altijd over de nieuwste versie van je vertrouwde productiviteitsprogramma’s. Dit betekent dat je vanaf je pc/Mac of je iOS-, Android™- of Windows-apparaat kunt werken en in realtime informatie met anderen kunt delen. Lees meer.

Nomadesk

Nomadesk creëert een veilige virtuele omgeving, een Vault, op uw lokale harde schijf. Alle mappen en bestanden opgeslagen op de Vault zijn beschermd door 256-bit versleuteling. Wanneer u de Nomadesk applicatie afsluit,worden uw Vaults onzichtbaar. Lees meer.

Glowing voIP

Wil je de flexibiliteit van mobiel, maar wel een vast telefoonnummer? Met Bereik heb je een vast telefoonnummer (inclusief talloze functies), gewoon op je mobiel. Lees meer. 

Service

Vragen of hulp? Wij staan altijd voor u klaar.

Hosted Desktop

Overal en altijd en met ieder device toegang tot de juiste data en applicaties. Alle ruimte voor creativiteit, samenwerken en innoveren. Lees meer.

AVG Proof

Hier aan voldoen onze diensten.

Klantenservice

Informeer naar de mogelijkheden en informatie.
Onze medewerkers staan voor u klaar.