De juiste middelen op het juiste moment. Clouddiensten van Glowing Solutions groeien mee met uw online succes. Haal alles uit uw netwerk applicaties, website, e-mail en databases, Telefonie, etc.

 Cloud hosting is een netwerk van servers in datacenters die hun capaciteit bundelen. Als zich incidenten voordoen met de ene server, vangt een andere dat op. Zonder dat u hier iets van merkt. Ook als het ineens wat drukker wordt op uw website, Servers, Of Telefoon platform schakelen we zonder problemen extra prestaties bij. En als de storm over is, schakelen wij gewoon weer terug.
Glowing Solutions Bied O.A.
Office 365: (Glowing Solutions is Microsoft partner) Je Office overal bij de hand Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Office-toepassingen beschik je altijd over de nieuwste versie van je vertrouwde productiviteitsprogramma’s. Dit betekent dat je vanaf je pc/Mac of je iOS-, Android™- of Windows-apparaat kunt werken en in realtime informatie met anderen kunt delen. Lees meer.
Nomadesk:  Nomadesk creëert een veilige virtuele omgeving, een Vault, op uw lokale harde schijf. Alle mappen en bestanden opgeslagen op de Vault zijn beschermd door 256-bit versleuteling. Wanneer u de Nomadesk applicatie afsluit,worden uw Vaults onzichtbaar. Hierdoor kunnen personen die hier niet voor gemachtigd zijn, geen toegang krijgen tot uw data. Als u de Nomadesk applicatie opstart en uw persoonlijke wachtwoord ingeeft, worden de Vaults weer zichtbaar en zijn uw mappen en bestanden direct beschikbaar binnen uw standaard bestandsbeheer applicaties, zoals Windows Explorer en Mac Finder. Lees meer.
Hosted Telefonie:  Wil je de flexibiliteit van mobiel, maar wel een vast telefoonnummer? Met Bereik heb je een vast telefoonnummer (inclusief talloze functies), gewoon op je mobiel. lees meer. 
Hosted Desktop: Overal en altijd en met ieder device toegang tot de juiste data en applicaties. Alle ruimte voor creativiteit, samenwerken en innoveren. De beste support op het moment dat het er op aan komt, van specialisten die de business begrijpen. Op de werkplek komt alles bijeen. Als alles klopt, ontstaat snelheid in de juiste richting. Dat zorgt voor productieve professionals en een snelle, wendbare en veilige organisatie. Lees meer.
Vraag naar de mogelijkheden voor uw situatie. zodat we u goed kunnen adviseren. Contact.
AVG Wetgeving: hier aan voldoen onze diensten.