Veilig bestanden op slaan in de cloud

Nomadesk: wat is het?

Bestanden opslaan in de cloud is niets nieuws. Diensten als Dropbox worden massaal gebruikt door particulieren en bedrijven. Toch is er behoefte aan hogere veiligheid, betere privacy en meer controle over de bestanden in de cloud.

Het antwoord? Nomadesk!
Eenvoudig in de cloud. Nog niet zo heel lang geleden moesten er ingewikkelde en prijzige oplossingen bedacht worden als het nodig was om toegang te verschaffen tot bestanden via het internet. Tegenwoordig hebben we de cloud. Nog nooit is het benaderen en delen van bestanden zó eenvoudig geweest

In het kort

Vaults

Een Vault is een (met AES-256 encryptie) beveiligd gebied op de harde schijf. Dit gebied bevat gegevens die via een beveiligde verbinding worden gesynchroniseerd met de NomaDesk servers.

Overal toegang

Overal waar een internetverbinding is, kan toegang tot de vaults verkregen worden.

Deel met controle

Volledige vaults kunnen gedeeld worden (eventueel met alleen lezen toegang of andere specifieke rechten) met andere Nomadesk accounts.

Synchronisatie

Steeds als een bestand wordt aangepast, worden wijzigen naar de cloudserver verzonden.

TheftGuard

In geval van diefstal van een apparaat dat toegang heeft tot de Vaults kan er gebruik gemaakt worden van de TheftGuard.

Privacy

De bestanden worden opgeslagen in een datacenter in Frankfürt, Duitsland. Dit is dus AGV proof.

Aanschaf product

Nomadesk accounts kunnen via ons worden aangeschaft.
Gratis proefperiode
Nieuwe Nomadesk gebruikers kunnen de dienst 14 dagen op proef proberen. Let op, het proefabonnement wordt niet automatisch omgezet naar een betaald abonnement.
Indien gewenst kunnen wij het proefaccount voor u aanmaken, neem daarvoor contact met ons op en vermeld de naam en het e-mailadres dat u wilt gebruiken voor het proefabonnement.
Abonnement.
Via ons kunnen Nomadesk accounts voor 1 jaar of een maand worden aangeschaft.

Informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Nomadesk: www.nomadesk.com of neem contact met ons op, via info@glowing-solutions.nl of bel met ons naar 085 – 401 64 04