Alarmsystemen
Een alarminstallatie waarschuwt bij inbraak of brand en heeft een duidelijke toegevoegde waarde voor de veiligheid van een bedrijfspand, winkel of woonhuis.
In combinatie met eventuele camerabewaking en doorschakeling naar U zelf of naar een meldkamer kan een alarminstallatie een terecht veilig gevoel geven. Een modern Alarmsysteem laat zich tegenwoordig ook bedienen via een App. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Glowing-Solutions (Beveiliging-opmaat) levert gecertificeerde alarminstallaties voor bedrijven, winkels, woningen en scholen. Afhankelijk van de eisen van de verzekeraar kan dit bekabeld of draadloos.
Voorafgaand bekijken wij de locatie voor het opstellen van het beveiligingsplan, we bespreken hierin uw wensen daarna ontvangt u van ons vrijblijvend de offerte. Bij het opstellen van de offerte gaan wij uit van de eisen m.b.t. alarminstallaties zoals deze zijn vastgelegd in de VKRI.
Niet alleen bent u dan gegarandeerd van een goed systeem ook voldoet het systeem aan de eisen van verzekeraars.
Wij maken gebruik het gerenommeerde merk zoals DSC . In noord Amerika is DSC het grootste beveiligings merk. Naast de deskundige installatie dragen wij uiteraard ook zorg voor het jaarlijks onderhoud en tevens verzorgen wij de aansluiting bij de meldkamer. Informeer hier naar de mogelijkheden en voor meer informatie.

Camerasystemen
De toepassing van camera’s hebben de afgelopen jaren een grote vlucht genomen. Zowel in de private als in de publieke sector worden in toenemende mate camera’s gebruikt voor de beveiliging van gebouwen, goederen en personen, deze systemen kunnen zowel preventief als correctief (bv verborgen) worden toegepast.
Glowing-Solutions (Beveiliging-opmaat) levert camerasystemen in diverse settings die een beeld van de gehele ruimte geven (overzicht) of inzoomen op gezichten van een ieder die de ruimte betreedt (herkenning). U kunt onder andere kiezen voor lichtgevoelige camera’s, die zich aanpassen aan de hoeveelheid licht in een ruimte. Een camerasysteem kan gekoppeld worden aan een alarmsysteem. We sluiten de camerabeelden aan op een harddiskrecorder welke beschikt over netwerk toepassingen, zodat u wereldwijd via internet uw organisatie in de gaten kunt houden.
Bij het installeren van een camerasysteem hebben we te maken met de wet op de privacy. Wij zijn op de hoogte van deze wettelijke bepalingen.
Het verdient aanbeveling om altijd aan te kondigen dat u een camerasysteem heeft en dat mensen worden gefilmd, daarom is het belangrijk dit aan te duiden met stickers. Dit is verplicht en maakt u positie in geval van een rechtszaak of aangifte een stuk sterker, Glowing-Solutions (Beveiliging-opmaat) zal altijd uw camerasysteem altijd opleveren inclusief stickers. Informeer hier naar de mogelijkheden en voor meer informatie.

Toegangscontrolesystemen

Toegang op maat
Effectief toegang verschaffen houdt in dat op een degelijke en functionele manier het in- en uitgaan van personen wordt geregeld. Glowing-Solutions (Beveiliging-opmaat) onderscheidt zich door op basis van praktijkkennis een veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem te leveren, helemaal afgestemd op uw locatie. De toegang tot uw terrein maken wij voor inbrekers, vandalen en andere mensen die er niets te zoeken hebben, zo onaantrekkelijk mogelijk.

Toegangscontrolesystemen kunnen wij ook koppelen aan een tijdregistratiesysteem of een parkeersysteem. Zo krijgt u extra inzicht in bedrijfsprocessen. Een goed uitgedachte combinatie maakt het in- en uitgaan van bewoners, medewerkers, leveranciers, gasten en dus ook ongenode gasten zichtbaar. Onze systemen kunnen ook op bestaande hekwerken worden aangesloten. Het resultaat is een optimale, preventieve beveiliging; een veilig idee. Informeer hier naar de mogelijkheden en voor meer informatie.

Intercomsystemen

Wat is een intercomsysteem?
Een intercomsysteem maakt het mogelijk om op afstand met elkaar te communiceren via een spreek- luisterverbinding en/ of een beeldverbinding. Het intercomsysteem maakt een belangrijk deel uit van de beveiliging van woningen, appartementen en gebouwen. U kunt immers van afstand horen en/of zien wie er voor de deur staat. Een intercomsysteem kent veel verschillende toepassings- gebieden.

Toepassingen
Bij deurintercoms van woningen wordt gebruik gemaakt van 1 of 2 deurstations met slechts één beldrukker en 1 of meer binnenposten eventueel met deuropenerbediening. Tegenwoordig wordt bijna alleen nog maar video intercoms geplaatst omdat men, door de steeds groeiende onveiligheid, ook wil zien wie er aan de deur staat.
Voor woningen hebben wij verschillende intercomsystemen in ons pakket, afhankelijk van uw wensen.
Een intercomsysteem kan worden gecombineerd met een toegangscontrolesysteem. Door gebruik van bijvoorbeeld een digitale sleutel en een elektronische deurdranger wordt de deur automatisch geopend. Dit is ideaal voor rolstoel- behoevende mensen of ouderen met een scootmobiel.
Glowing-Solutions (Beveiliging-opmaat) helpt u graag bij de juiste keuze. Wij geven u voorlichting over de gebruiks- mogelijkheden van intercomsystemen. Als u het informatie aanvraag formulier invult nemen wij vrijblijvend contact met u op.

Wij zijn uw partner voor beveiliging op maat in de provincie Drenthe (o.a. Meppel en Hoogeveen) en de regio Zwolle.