Wilt u op een flexibele en kostenefficiënte manier met uw ICT omgaan? Zijn uw werknemers mobiel en wilt u hen faciliteren in hun behoefte om plaats- en tijdonafhankelijk te werken? Wilt u uw ICT toekomstbestendig inrichten, zonder de zorgen over beheer en veiligheid? Hosted Desktop als service is de oplossing voor uw organisatie.

Waarom hosted desktop as a service?

Steeds meer bedrijven worstelen met veranderende werkgewoonten, toenemende vraag om flexibiliteit en toenemende eisen op het gebied van veiligheid. Werknemers willen onderweg of thuis kunnen werken, op elk mogelijk device. Werkgevers willen dat dit op een veilige manier gebeurt. Dit vraagt veel kennis en capaciteit van een organisatie, met de bijbehorende druk op het ICT-budget.

Veel bedrijven stappen daarom over van fysieke werkplekken naar hosted desktop as a service: online werkplekken, gehost in een extern datacenter. Dus geen eigen dure infrastructuur en licenties meer, maar alles “in the cloud”. Dus schaalbaar en kosten efficiënt.

Hoe onze  hosted desktop service voor uw bedrijf werkt

Laat uw werknemers efficiënt werken, volledig plaats- en tijdonafhankelijk. Met elk gewenst device, operating system en/of browser loggen ze in op hun online werkplek en gaan verder waar ze zijn gebleven.

Hosted desktop is uiterst flexibel. Groeit uw organisatie snel? We koppelen snel nieuwe virtuele werkplekken voor u aan.

Onze virtuele hosted desktops zijn maandelijks opzegbaar, u zit dus niet met doorlopende kosten.

Uw ICT besteedt u geheel aan ons uit. U kunt zich dus geheel focussen op uw core business. Geen investeringen meer in een infrastructuur. En geen zorgen over beheer, updates en veiligheid. Dat is ons werk en daar zijn wij goed in!

Glowing Solutions online Werkplek in een notendop

Continuïteit

Met hosted desktop van Glowing Solutions is continuïteit gegarandeerd. De downtime is minimaal, vaak veel minder dan in een bedrijfsnetwerk. Uw werkplekken worden gehost op Cloud-platformen. De downtime is minimaal, vaak veel minder dan in een bedrijfsnetwerk. Wij voorzien uw werkplekken van de laatste updates en patches en maken dagelijks geografisch gescheiden backups van al uw data.

Veiligheid

Veiligheid is voor ons net zo belangrijk als voor u. Daarom is het mogelijk om uw werkplekken uit te rusten met optionele multi-factor authenticatie. Om controle te houden over uw data maken we uitsluitend gebruik van datacenters welke NEN27001 gecertificeerd zijn.

Snelheid

Uw data en werkplekken worden gehost op SSD-powered storage, dus altijd snel toegankelijk. Meer rekenkracht nodig? Uw werkplekken kunnen altijd (tijdelijk) worden versneld.

Up-to-date

U krijgt de beschikking over online werkplekken op basis van Windows Server 2016, met ondersteuning voor elk device.

Voor meer informatie neem dan contact met ons op.